Svenska, English Facebook

Välkommen till Bråvikslandet!

Hitta platser, evenemang, hotel, och restauranger
att uppleva och boka på Bråvikslandet.

Erbjudanden

Erbjudanden

Vårt Bråviksland är otroligt innehållsrikt

– med underbar natur, aktiviteter och sevärdheter. Här har vi samlat våra paketerbjudanden där boende och någon spännande aktivitet ingår.

 

Här nedan hittar du säkert något som passar just dig!


 

 

Boka ditt aktivitetspaket nu!

Aktivitetspaket

Boka ditt cykelpaket nu!

Cykelpaket

Ta med din cykel och glid fram på två hjul längs Bråviken, genom Kolmårdsskogen eller längs Vikbolandets bördiga slätter. Här finns flera boendeanläggningar med närhet till naturen vilket gör att man kan kombinera cykling med bekvämt boende med mat och dryck. Med ditt cykelpaketet får du en broschyr med förslag på cykelturer som tar dig fram på asfalt, grus och skogsväg. Med hjälp av kartorna och tillsammans med vägbeskrivningarna hittar du turerna och besöksmål längs vägen. Packa cykelkorgen, ta med broschyren och upplev en cykelsemester i Bråvikslandet du sent kommer glömma!

 

Boka ditt familjepaket nu!

Familjepaket

Boka ditt kajakpaket nu!

Kajakpaket

Östgötaskärgården erbjuder kanske Sveriges bästa kajakvatten. Med havskajak kan du lätt ta dig fram till skärgårdens finaste platser. Vill du tillbringa natten mer bekvämt boka ett kajakpaket som förutom kajak med alla tillbehör du behöver inkluderar boende på hotell eller vandrarhem i skärgårdsidyllen Arkösund utanför Norrköping.

Boka ditt Kolmårdenpaket nu!

Kolmårdenpaket

Här hittar du kolmårdenpaket med entré och val av boende i stuga, hotell eller vandrarhem.

 

Boka ditt romantiska paket nu!

Romantiska paket

Ge kärleken lite extra näring och överraska din käresta. Åk till ett land där ni kan upptäcka både varandra och de underbara omgivningarna. Gå på dejt i Bråvikslandet! Boka en romantisk helg och bo på Mauritzbergs Slott där ”Bonde söker fru” har spelats in eller bo på ett mysigt hotell i Kolmården där ”Bonde-Klas” bor.

Boka ditt skärgårdspaket nu!

Skärgårdspaket

Du behöver ingen egen båt för att komma ut på öarna i skärgården. Under sommaren trafikeras Östgötaskärgården från Arkösund i norr till Harstena i söder. Boka ett skärgårdsupplevelsepaket med endagstur med Skärgårdslinjen från Arkösund med stopp på Harstena och övernattning i Arkösund eller på Mauritzbergs Slott.

Läs mer om Östgötaskärgården här.

Boka ditt vandringspaket nu!

Vandringspaket

En vandring i Bråvikslandet är så mycket mer än stegen du tar. Det är stegen på en fantastisk resa genom Kolmårdens mytomspunna skogar, genom grönskande branta raviner, porlande bäckar, små skogssjöar, tysta fjällmossar och vidunderlig utsikt över Bråviken. Vi har flera olika leder som bara väntar på att upptäckas.

Kombinera vandringen med njutbar övernattning på hotell. Och god mat och dryck, som du är så väl värd efter vandringen. Välkommen på en fantastisk resa!

 

Boka ditt weekendpaket nu!

Weekendpaket