Vandringspaket

 

 


En vandring i Bråvikslandet är så mycket mer än stegen du tar. Det är stegen på en fantastisk resa genom Kolmårdens mytomspunna skogar, genom grönskande branta raviner, porlande bäckar, små skogssjöar, tysta fjällmossar och vidunderlig utsikt över Bråviken. Vi har flera olika leder som bara väntar på att upptäckas.

Kombinera vandringen med njutbar övernattning på hotell. Och god mat och dryck, som du är så väl värd efter vandringen. Välkommen på en fantastisk resa!

Här kan du se broschyren med förslag på dagsturer...Att vandra i Sverige är fantastiskt! Bråvikslandet är bland vandringsresor i Sverige ett resmål med både äventyr och bekvämlighet.


Vandringsresor

En vandringsresa kan ha många olika betydelser. Kanske är det en resa för resandet och vandringens skull. En vandringsresa tillsammans med goda vänner, och nya spännande destinationer, kan ge både kropp och själ ny kraft och energi. Bokar du en vandringsresa i Bråvikslandet bor du bekvämt på hotell med god mat och dryck samtidigt som du upplever en äventyrlig vandring. 
Vandring i Sverige

Sveriges natur erbjuder en enorm variation av friluftsliv från unikt berg och fjällandskap i norr, till Skåneleden i söder. Nära Norrköping går både Östgötaleden och Sörmlandsleden och dessutom flera naturreservatsleder. Oavsett vilken del av den svenska naturen du vill uppleva, kommer den till sin absolut bästa rätt, när du möter den till fots längs vandringslederna.

Vandringsleder
Det finns många av vandringsleder runt om i Sverige. Både tuffa och enklare stigar och spår som leder dig till fantastiska destinationer och omgivningar. I Norrköpingsområdet tar dig vandring på Östgötaleden genom Kolmårdens magiska och trollska skogar och över det bördiga Vikbolandet. Östgötaleden sträcker sig 120 mil genom Östergötland och Sveriges längsta låglandsled.

Vandringsutrustning
Det är alltid en bra idé att göra en grundlig och väl genomtänkt planering av din vandringsutrustning inför en vandring. En karta är en bra start på din utrustningslista. Med en ordentlig karta kan du snabbt skaffa dig en uppfatting om terrängen du ska vandra i. Känner du till terrängen är det också lättare att anpassa din utrustning efter den. Bokar du ett vandringspaket i Bråvikslandet får du på hotellet en broschyr med turförslag som innehåller kartor och turbeskrivning. Rätt skor är viktigt när du ska ut på vandring. Se till att ha skor som sitter bra och är anpassade efter terrängen. Det kan t ex vara blött på Fjällmossen. Testgå alltid innan du ger dig av, det är inte roligt att överraskas av skoskav. Planera din mat inför en vandring efter hur länge du ska vandra. I vandringspaket i Bråvikslandet får du med dig matsäck från hotellet att stoppa i din ryggsäck till vandringen.

Skriv ut Tipsa en vän Dela på Twitter Dela på Facebook
Din e-post:* Din väns e-post:*
Personlig hälsning:


* Obligatorisk uppgift